De studentenpas heeft vele voordelen zo kun je over verschillende plekken korting krijgen. Dit is ideaal voor de arme studenten die het veel te druk hebben om te werken. Hieronder vind je verschillende plekken waar je met jouw studentenpas korting krijgt. Hier kun je voor 10 euro de studentenpas aanvragen: https://www.knaek.nl/bestellen

De tosticlub
Iedereen kent het wel, de tosticlub is pas net gevestigd in Breda maar nu al razend populair onder de studenten. De tosticlub bevindt zich tegen over de bushalte bij Vlaszak, dus ideaal te bereiken met je OV- chipkaart. Op voortoon van je studentenpas krijg je de 2de tosti gratis, dus geniet samen met een vriend of vriendin en betaal voor 1 tosti.

’t Poolcafé
Weet je niet goed wat je moet doen? Kom dan naar het ’t Poolcafé wat gevestigd is midden in het centrum van Breda. Je kunt hier langskomen voor een gezellige poolavond onder het genot van een hapje en drankje. ’t Poolcafé beschikt over 10 tafels wat er voor zorgt dat je nooit naast een tafel grijpt. Daarnaast kun je natuurlijk ook je medestudenten uitdagen en laten zien wat jij in jouw mars hebt. Van maandag t/m donderdag krijg je op voortoon van je studentenpas maar liefst 30% korting op het normale tarief.

BRESS
De BRESS is dé aanbieder van sport onder de studenten in Breda, je zult hier daarom ook veel medestudenten tegenkomen. De BRESS biedt 30 verschillende sporten van squash tot yoga en van zaalvoetbal tot golf.

De meeste sporten worden op locatie van de BRESS aangeboden, andere sporten worden bij andere sportverenigingen in en rondom Breda gehouden. Het BRESS Studentensportcenter is naast een volwaardig multifunctioneel studentensportcenter ook dé ideale ontmoetingsplek voor studenten. Naast deelname aan het sportprogramma is het horecagedeelte dé ideale plek voor studenten om naast het sporten en studeren in een gezellige atmosfeer te ontspannen en te socializen.

Abonnementen
-Jaarkaart: 99 euro;
-Halfjaarkaart: 79 euro;
-Kwartaalkaart: 59 euro.
Voor een lage prijs kan je dus al het hele jaar gebruik maken van alle faciliteiten. Heb je interesse, meld je dan vandaag nog aan!

HairJockey
Als je haar maar goed zit hé, dat zullen dat is het motto voor de studenten de stad induiken. Ben jij toe aan een nieuwe coupe, kom dan langs bij HairJockey. De kapperszaak zit aan de rand van de stad gevestigd op ongeveer 5 min loopafstand vanaf Vlaszak. HairJockey is zowel voor mannen als vrouwen, de knipbeurten vinden op afspraak plaats. Op voortoon van een studentenpas krijg je 30% korting.